Morotskaka

Morotskaka

Ingredienser

2 dl Lailas Mjölmix Gul
0,5 dl kokossocker
2 tsk bakpulver
2 tsk Kockens kanel malen
1 tsk Kockens kardemumma malen
1 tsk Kockens nejlika
1 nypa salt
3 ägg
3 dl riven morot
0,75 dl kokosolja
1 dl valnötter

Frosting

300 gram creme cheese
3 msk flytande honung eller agave
2 msk citronsaft
Citronzest från 1 citron

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader (varmluft)
  2. Blanda ihop de torra ingredienserna med grovhackade valnötter.
  3. Vispa ihop äggen i en skål.
  4. Riv morötter, smält kokosolja och blanda ihop med äggen.
  5. Rör ihop alla ingredienserna.
  6. Placera ett bakplåtspapper i formen och häll i smeten.
  7. Grädda i ca 20 minuter.
  8. Vispa ihop ingredienserna till frostingen med elvisp-
  9. Låt svalna och bred över frostingen.