Morotskaka
Ingredienser
2 dl Lailas Mjölmix Gul
0,5 dl kokossocker
2 tsk bakpulver
2 tsk Kockens kanel malen
1 tsk Kockens kardemumma malen
1 tsk Kockens nejlika
1 nypa salt
3 ägg
3 dl riven morot
0,75 dl kokosolja
1 dl valnötter
Frosting
300 gram creme cheese
3 msk flytande honung eller agave
2 msk citronsaft
Citronzest från 1 citron
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader (varmluft)
- Blanda ihop de torra ingredienserna med grovhackade valnötter.
- Vispa ihop äggen i en skål.
- Riv morötter, smält kokosolja och blanda ihop med äggen.
- Rör ihop alla ingredienserna.
- Placera ett bakplåtspapper i formen och häll i smeten.
- Grädda i ca 20 minuter.
- Vispa ihop ingredienserna till frostingen med elvisp-
- Låt svalna och bred över frostingen.